Hymo, specialist op het gebied van de schaarheftafel

Schaarheftafels worden dagelijks gebruikt voor productie systemen, laden en lossen en ergonomisch werken. De in Zweden geproduceerde schaarheftafels van Hymo staan bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Hymo beschikt over een hele reeks standaard schaarheftafels. De kwaliteit van onze schaarheftafels is een resultaat van 60 jaar doorontwikkelen. Het is ons streven om u altijd te voorzien van de beste kwaliteit schaarheftafel.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten schaarheftafels, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Schaarheftafels

schaarheftafelZo zijn de industriële heftafels bij uitstek geschikt voor zware bedrijfsomstandigheden. De laagbouw heftafels hebben hun nut al veelvuldig bewezen in productie- en opslagruimtes. Het personeel kam met behulp van de schaarheftafel de goederen in de juiste positie en op de juiste hoogte brengen.

Het in hoogte verstelbare platform van de AX heftafels brengen zware en omvangrijke lasten op een correcte werkhoogte. Deze schaarheftafels kunnen in een put worden gemonteerd. Er is ook een AXX variant. Deze is uitgerust met een verticaal dubbel scharenpakket; ideaal voor werken met half-size pallets.

De LX heftafel wordt ingezet om het niveauverschil tussen een voertuig en de vaste laad- en losplaats te overbruggen. Deze heftafels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Als een ergonomische werkhoogte van belang is, kies dan voor een EAX heftafel. Van deze heftafel is alleen een standaard model aanwezig. Ze zijn niet ontworpen voor speciale aanpassingen.

Om een langer platform te creëren is de BXT heftafel uitgevoerd met een dubbel horizontaal scharenstel. Naast standaardmaatvoeringen zijn deze heftafels ook beschikbaar in klant specifieke uitvoeringen.

Bekijk op onze website de nadere details van standaard schaarheftafels en vraag na het maken van uw keuze een offerte aan!

Maatwerk

Wij kunnen het ons voorstellen dat u niet geholpen bent met een standaard schaarheftafel, maar dat u meer baat hebt bij een oplossing op maat. Dat is voor ons geen probleem. Neem in dat geval contact op met een van onze adviseurs!