Service en onderhoud door eigen personeel

Regelmatig onderhoud aan de heftafel verkleint de kans op storingen en zorgt op de lange termijn voor veel lagere onderhoudskosten. Door de service en onderhoud door ons eigen serviceteam te laten uitvoeren, bent u namelijk verzekerd van het juiste preventieve onderhoud.

Hoeveel onderhoud heeft een heftafel nodig?

Dit is sterk afhankelijk van het type heftafel en de manier waarop het gebruikt wordt. Op basis van het gebruik van de heftafel geven we een advies af voor de frequentie van het onderhoud. Is er een probleem met uw heftafel, dan staat ons serviceteam voor u klaar om een reparatie uit te voeren.

Onderhoudscontracten

Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan. Het contract dat het beste bij uw situatie past is afhankelijk van de installatie, omgevingsfactoren, frequentie van gebruik enz. Wij zullen daarover een advies uitbrengen.

Ons serviceteam is op alle werkdagen te bereiken voor vragen of om een onderhoudsafspraak in te plannen.

Hymo onderdelen bestellen

U kunt bij ons terecht voor alle HYMO heftafel onderdelen. Vrijwel alle onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs via 088-2340800.

Storing melden

Een storing melden kan telefonisch via 0172 – 498 509, per mail via info@hymo.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

*Deze velden zijn verplicht