Hieronder vindt u onze verschillende soorten heftafels. Per soort hebben we diverse standaard modellen, maar het is ook mogelijk om een heftafel volledig op maat naar uw wens te fabriceren. Wilt u advies van één van onze specialisten, een offerte opvragen of heeft u overige vragen over onze heftafels? Neem dan contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen?

Kwalitatieve heftafel van Hymo

Hymo heftafels staan bekend om de robuuste bouwkwaliteit. Vanwege de lange levensduur is onze heftafel een juiste investering voor de lange termijn. Eenvoudig in gebruik en multifunctioneel inzetbaar. Wij bieden vele standaard type heftafels. Van klein tot groot, licht of zwaar werk. Uiteraard volgens de vastgestelde richtlijnen.

Standaard en maatwerk heftafel oplossingen

Vaak is een standaard heftafel een prima oplossing voor uw situatie. Dit heeft als voordeel dat we u scherpe prijzen kunnen bieden. Daarnaast hebben de standaard heftafels een kortere levertijd. Soms is een standaard schaarheftafel niet voldoende en wordt er meer gevraagd. In dat geval bespreken we uitvoerig de wensen en proberen we samen met u tot de best mogelijke oplossing te komen.

Advies over heftafels nodig?

Wij begrijpen dat u waarschijnlijk niet iedere dag een heftafel aanschaft. Daarom kan het voor u prettig zijn om meer informatie in te winnen over bijvoorbeeld de richtlijnen of specificaties. Met ruim 60 jaar ervaring kunnen we u die informatie bieden. We ondersteunen u bij het zoeken naar de juiste heftafel en geven gericht een onderhoudsadvies af. Onderhoud aan heftafels wordt verricht door onze eigen servicemonteurs. Hierdoor profiteert u van een zo lang mogelijke levensduur.