Auto schaarlift: ideaal om hoogte te overbruggen

Voor de juiste auto schaarlift moet je bij een betrouwbare en professionele leverancier zijn. Hymo is dé partner voor u, want wij hebben een uitgebreid assortiment aan auto schaarliften. Deze liften zijn ideaal om een hoogte van 3.50 tot 7.00 meter te overbruggen, waarbij de belasting tussen 2.000 en 3.500 kilogram ligt. Hogere capaciteiten zijn ook mogelijk. Ook kunt u via een auto schaarlift een extra verdiepingsvloer creëren.

Bent u geïnteresseerd in een auto schaarlift en wilt u weten welke auto schaarlift u nodig hebt voor uw toepassing, neem dan eens contact op met ons op!

Variabele opties voor een auto schaarlift

Auto schaarlift

Het hefplatform is standaard 2.50 meter breed. Als u echter een andere breedte nodig hebt, dan is dat geen probleem. Wij kunnen dit naar uw wensen aanpassen. Het platform heeft een variabele lengte tussen 5.00 en 7.50 meter. De auto schaarliften hebben verschillende motoren, waardoor het mogelijk is om de heftijd te verkorten. De maximale hefsnelheid bedraagt 1500 mm per seconde.

Bij onze auto schaarliften wordt de techniek gevormd door een enkel of dubbel scharenstel. Dit zorgt ervoor dat een platform omhoog en omlaag kan worden gebracht. Door de scharenstellen naast of achter elkaar te plaatsen, wordt het plateau breder of langer. Het is ook mogelijk om extra hoogte te bereiken. Als dit gewenst is, kiest u voor een dubbele schaarlift. De scharenstellen worden dan op elkaar geplaatst.

Dankzij de toegepaste techniek zijn onze auto schaarliften zelfdragend. Dit scheelt aanmerkelijk in de kosten, want er is geen dragende wand of een bouwkundige schacht noodzakelijk. Er is maar één bouwkundige aanpassingen vereist als u gelijkvloers wilt oprijden, want dan moet de auto schaarlift in een put verankerd worden. Is dat niet het geval, dan wordt de auto schaarlift op de vloer verankerd en is een oprit noodzakelijk

Ideale oplossing

Hoe uw situatie er ook uitziet en of er nou een auto schaarlift moet komen voor een auto, caravan, camper of aanhangwagen, wij kunnen u voorzien van de ideale oplossing. Of het nu gaat om een standaard auto schaarlift of een van andere afmetingen, of de lift inpandig of buiten geplaatst moet worden, dat maakt niet uit. Ook kunnen wij allerlei veiligheidsvoorzieningen realiseren. Kom eens langs om uw situatie door te spreken; wij garanderen u dat wij de juiste oplossing kunnen bieden!

Vraag een offerte aan