Schaartafel is welkome verlichting

Wanneer het werk zwaar is, zijn schaartafels een welkome verlichting. Schaartafels, ook wel schaarliften genoemd, zijn er in alle vormen en maten. Bovendien staat de techniek voor niets, waardoor wij van instapmodellen tot zeer geavanceerde tafels kunnen aanbieden.

Schaartafel: geen gezondheidsrisico’s

SchaartafelHet aanschaffen van een schaartafel betekent dat u het loodzware werk voortaan uit handen geeft. Het gebruik van schaarliften is in veel gevallen noodzakelijk. Zeker in het belang van ieder gezondheid. Het komt zowel het plezier als de efficiency van het werk ten goede. Want werken zonder gezondheidsrisico’s is een stuk fijner.

Industriële heftafels

Onze industriële heftafels zijn speciaal ontworpen voor zware bedrijfsomstandigheden. Deze heftafels zijn vaak een essentieel onderdeel in het creëren van een ergonomische werkomgeving waar hoge eisen worden gesteld aan bedrijfszekerheid, gebruikersgemak en levensduur. Ze zijn in een groot aantal standaard maatvoeringen verkrijgbaar, maar maatwerk is ook mogelijk. De heftafels beschikken standaard over een ingebouwde hydraulische unit. De hoge graad van betrouwbaarheid, gecombineerd met een minimum aan onderhoud maakt deze heftafelserie uiterst geschikt als toevoer voor rollerbaan systemen of productielijnen.

Verrijdbare schaartafel

Het is belangrijk dat schaartafels op de juiste plek in de werkplaats wordt gepositioneerd. Dan hoeft deze zo min mogelijk verplaatst te worden. Tenzij dat juist frequent moet, maar dan adviseren wij altijd voor een verrijdbare schaartafel te kiezen. Wij bieden namelijk schaartafels, maar ook schaarliften aan. Daar zitten naast het mobiele vraagstuk nog veel meer belangrijke verschillen tussen.

Functies van uw schaartafel

De vraag is dus welke functies uw schaartafel moet uitvoeren. Let daarom altijd op:

  • Het gewicht en de afmetingen van de goederen.
  • De gewenste hefhoogte
  • Verrijdbaar of niet.
  • Andere factoren waarover wij u graag informeren.

Schaarlift prijs

Schaarlift prijsMaar wat is de prijs nou van een schaarlift ook wel schaartafel genoemd? De schaarlift prijs is van meerdere factoren afhankelijk, zoals wat voor formaat of soort schaarlift u wilt, kunnen wij voor u geheel vrijblijvend een offerte opstellen. In de offerte zullen we de schaarlift prijs vermelden.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder bij het bepalen welke schaartafel u nodig heeft voor uw goederen en/of transport. Ook voor producten op maat of andere vragen rondom hefapparaten en hefgereedschappen kunt u altijd contact met ons opnemen.