Schaarlift

hymo economic heftafelDe schaarlift wordt ook wel schaarhefbrug, schaartafel of schaarheftafel genoemd en is verkrijgbaar in vele gedaanten. Het achtervoegsel lift bij schaarlift geeft duidelijk aan dat deze machines een oplossing bieden voor het overbruggen van hoogteverschillen.

Welke schaarlift?

HYMO heeft zijn assortiment onderverdeeld in 7 verschillende typen, die elk hun eigen specifieke toepassing hebben. Hieronder volgt een globaal overzicht van deze onderverdeling.

Type schaarlift 

Een speciale vermelding is er voor onze autoliften, wij hebben 11 verschillende modellen in het assortiment. De capaciteit varieert van 2.000 tot 3.500 kilo.

HYMO schaarheftafels zijn standaard uitgerust met onder andere de volgende componenten: een compacte hydraulische power unit met transparante tank, een aluminium geprofileerd veiligheidsframe om het risico op beknelling te verminderen, een motor die voldoet aan beschermingsklasse IP55 en een instelbaar daalventiel voor een constante daalsnelheid. Daarnaast zijn er nog vele accessoires, zodat de schaarlift helemaal aan uw eisen kan voldoen. Bijvoorbeeld: wielen, veiligheidskleppen, laadkleppen en draaiplateau.

Schaarlift prijs

laagbouw-heftafelZo veel verschil als er is tussen de verschillende typen schaarliften, zo veel verschil is er ook in de schaarlift prijs. Een hogere gewichtscapaciteit, extra specificaties en aanvullende accessoires hebben hun weerslag op de prijs. Maar voor alle schaartafels geldt dat de investering om efficiënter en ergonomisch te kunnen werken u vooral veel oplevert.

Schaarlift kopen

De in Zweden geproduceerde schaarliften van HYMO staan bekend om hun hoge kwaliteit en dat al 60 jaar lang. U kunt daarbij rekenen op een levenslange service, ook na tientallen jaren kunt u voor nieuwe onderdelen en onderhoud bij ons terecht. HYMO heeft sinds 2017 de krachten gebundeld met Marco Lifttechniek én Tramétex Lifttechniek waardoor er nog meer hefoplossingen mogelijk zijn.

Wilt u een schaarlift kopen? Bel voor meer informatie naar 088-234 08 00 of mail naar info@mthlifttechniek.nl.