Verrijdbare Heftafel

Meer werkplezier met een verrijdbare heftafel van Hymo

Met een verrijdbare heftafel van Hymo doet u uw werknemers een groot plezier. Deze verrijdbare heftafels zijn zeer gebruikersvriendelijk en kunnen makkelijk verplaatst worden naar een andere plek waar een hoogteverschil moet worden overbrugd. Door de eenvoudige bediening van deze heftafels kunnen uw werknemers een ontspannen houding aannemen en dat komt de gezondheid en het werkplezier van uw werknemers alleen maar ten goede. Wilt u meer weten over onze verrijdbare heftafels, laat je informeren door één van onze adviseurs!

Met een verrijdbare heftafel kunt u ook veel kosten besparen. Het is nu niet meer nodig om meerdere heftafels in uw magazijn of montage-afdeling te plaatsen. De verrijdbare heftafels, die voorzien zijn van een hydraulische schaarlift om de werkhoogte al naar gelang aan te passen, vervoeren uw goederen door de hele ruimte. Hebt u de heftafel even ergens anders nodig, dan komt het goed van pas dat deze heftafels verrijdbaar zijn.

Verrijdbare heftafel

Diverse varianten verrijdbare heftafels

De verrijdbare heftafels zijn leverbaar in diverse varianten. Het gewicht dat omhoog moet worden gebracht of moet worden verplaatst speelt een belangrijke rol voor het type dat u nodig hebt. De heftafels zijn verkrijgbaar in standaard uitvoeringen. Als u een afwijkend model wenst, dan is dat te realiseren. We maken de verrijdbare heftafels ook op maat.

Minimum aan onderhoud

Voor de dubbelschaars verticale BXX schaarliften zijn diverse toepassingen denkbaar, bijvoorbeeld als goederenlift of werkplatform. Het grote voordeel van de BXT en BXX heftafelserie is de hoge graad van betrouwbaarheid en er komt slechts een minimum aan onderhoud bij kijken. Gebruikersvriendelijker kan haast niet.

Hebt u interesse in een verrijdbare heftafel met hydraulische schaarlift? Ga naar onze website voor meer informatie, ook over eventueel benodigde accessoires. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen!

Vraag een offerte aan