Schaarlift auto

Als u op zoek bent naar een autolift van topkwaliteit en een betrouwbare, professionele leverancier, dan is HYMO úw partner. HYMO heeft naast autoschaarliften een uitgebreid assortiment schaarliften voor andere toepassingen en heeft een grote deskundigheid in lifttechnieken.

Enkele of dubbele schaarlift

Dubbele schaarliftDe techniek van onze autoliften wordt gevormd door een enkel of dubbel scharenstel dat een platform omhoog en omlaag brengt. Als de scharenstellen naast of achter elkaar staan, wordt het plateau breder of langer. Wanneer de scharenstellen bij een dubbele schaarlift op elkaar staan, wordt extra hoogte bereikt. Door de toegepaste techniek zijn schaarhefliften zelfdragend en is er geen dragende wand of dure bouwkundige schacht vereist. De autolift wordt op de vloer of in een put verankerd. Die put is nodig als u gelijkvloers wilt oprijden en is de enige noodzakelijke bouwkundige aanpassing.

Voordelen van een schaarlift auto

Met een autoheflift kan een beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk worden gebruikt. Via een grote schaarlift kan eenvoudig een extra verdiepingsvloer worden gecreëerd. Door de schaarheftechniek is het installeren van een autolift meestal snel te realiseren. De stevige, dikke kokerprofielen van de schaarconstructie garanderen een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Met op maat gemaakte hekwerken, scharnierdeuren, schuifdeuren of overheaddeuren wordt de lift volledig veilig afgewerkt. Ook nemen wij eventueel uw bestaande of nieuwe toegangsdeuren in het besturingssysteem op.

Wat biedt een HYMO autolift

De liften van HYMO zijn inzetbaar als er een verdieping of hoogte van 3½ tot 7 meter overbrugd moet worden met een belasting tussen de 2.000 en 3.500 kg. Het hefplatform is standaard 2½ meter breed, maar kan aan uw wensen worden aangepast. De lengte van het platform kan variëren van 5 tot 7½ meter. Afhankelijk van de motor kan de heftijd verkort worden. De maximale hefsnelheid is 150 mm per seconde.

De autolift voor u

Schaarlift auto

Welk model autoschaarlift is voor uw situatie geschikt? Is dat een standaard autolift, of heeft u net een andere afmeting nodig? Wilt u de lift inpandig of als buitenopstelling? Wilt u de hydraulische aandrijving standaard onder het hefplatform of liever in de technische ruimte? En de bediening op een paaltje of op de wand? Daarnaast kan het bedieningspaneel worden uitgevoerd met een sleutelschakelaar, zodat alleen bevoegde personen de lift kunnen gebruiken. Ook qua kleurafwerking is er veel mogelijk. En dan zijn er ook nog de diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals hekwerken en scharnierdeuren.

Wij bespreken graag alle opties van een schaarlift: auto, caravan, camper of aanhangwagen, wij vinden de ideale hefoplossing voor u! Neem hiervoor contact op via 088-234 08 00 of mail naar info@mthlifttechniek.nl.