Schaarlift klein is er in verschillende uitvoeringen

De schaarlift klein, ook wel schaarheftafel, schaarhefbrug of schaartafel genoemd, is er in verschillende uitvoeringen en dus ook verschillende prijzen. De uitvoeringen variëren van instap- tot maatwerkmodellen. Wat voor alle uitvoeringen geldt is dat zij stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardig zijn.

Schaarlift klein is oersterk

Schaarlift kleinDe schaarlift klein is oersterk en kan behoorlijke hoogtes overbruggen. Daardoor kan de schaarlift klein uw medewerkers een enorme last uit handen nemen. Het is mogelijk om de schaarlift klein van diverse accessoires te voorzien.

Draagvermogen van schaarlift klein

Voor ons is het in dat kader belangrijk te weten waarvoor u de schaarlift gaat gebruiken. Aan de hand daarvan kunnen we bepaalde accessoires voorstellen, zoals veiligheidskleppen, een wielframe, een pallettruckframe of bijvoorbeeld een hekwerk. Bovendien krijgt uw schaarlift klein dan het gewenste draagvermogen. Dat draagvermogen varieert van 500 kilogram tot wel 50.000 kilogram. Wij vinden het van het grootste belang om u een passende advies te kunnen geven. Uiteindelijk zijn we gebaat bij tevreden klanten en dat zijn om te beginnen de klanten die aan de hand van ons advies de juiste keuze hebben gemaakt. En hiermee het werk van de medewerkers kan verbeteren of zelf verlichten.

Laagbouw schaarliften

Prijs schaarliftOnze kleine schaarliften en heftafels zijn de oplossing voor alle hef- en tilproblemen in alle bedrijfstakken. In ons assortiment hebben wij ook laagbouw schaarliften. Deze zijn uitermate geschikt voor productie- en opslagruimtes, waarbij bedienend personeel de goederen in de juiste positie en op de juiste hoogte kan brengen. Daarnaast zijn de laagbouw schaarliften verkrijgbaar van 500kg tot 3000kg aan capaciteit. Onze laagbouw schaarliften zorgen voor een juiste en goede ergonomische werkplek. Welke van onze schaarliften u uiteindelijk ook kiest, de kwaliteit is altijd gegarandeerd.

Offerte aanvragen voor kleine schaarlift?

Nodig ons daarom geheel vrijblijvend uit voor een gesprek via de mail of de telefoon of vraag direct een offerte aan.
Vraag een offerte aan