Schaarlift van Hymo

Overbrug hoogteverschil met een schaarlift van Hymo

Schaarliften van Hymo zijn er in meerdere uitvoeringen, maar het doel is altijd hetzelfde. Deze machines dienen namelijk om hoogteverschillen te overbruggen. Er zijn overigens ook andere benamingen voor een schaarlift, zoals schaartafel of schaarheftafel. Wilt u meer weten over onze schaarliften? Ga naar onze website voor de details van alle typen schaarliften die wij kunnen bieden. Weet u al welke schaarlift u nodig hebt, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Schaarlift

Gevarieerd assortiment schaarliften

Om u op weg te helpen, hebben wij ons assortiment in zeven verschillende typen schaarlift onderverdeeld, waarbij elk type een eigen specifieke toepassing heeft. De typen die wij onderscheiden zijn: de industriële heftafel–BX, laagbouw heftafel-MX, ergonomische heftafel-AX, laad-los heftafel-LX, economic line heftafel-EAX, dubbelschaars horizontaal-BXT en dubbelschaars verticaal-BXX. Daarnaast hebben wij ook nog elf verschillende modellen autoschaarliften in ons assortiment.

Standaard zijn onze schaarliften voorzien van een compacte hydraulische power unit met transparante tank, een motor die voldoet aan beschermingsklasse IP55 en een instelbaar daalventiel voor een constante daalsnelheid. Veiligheid staat hoog in ons vaandel. Daarom zijn alle schaarliften voorzien van een aluminium geprofileerd veiligheidsframe om het risico op beknelling te voorkomen. Indien u de schaarlift nog meer aan uw eisen wilt laten voldoen, kunt u bij ons ook terecht voor diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan wielen, veiligheidskleppen, laadkleppen en een draaiplateau.

Levenslange service

Onze schaarliften, die in Zweden worden geproduceerd, staan al meer dan zestig jaar bekend om hun uitstekende kwaliteit. Wij bieden u dan ook een levenslange service. Zelfs als u na tien of twintig jaar nieuwe onderdelen nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Dat geldt overigens ook voor het onderhoud van uw schaarlift.

De prijs van onze schaarliften is onder meer afhankelijk van het type schaarlift. Ook een hogere gewichtscapaciteit, extra specificaties en aanvullende accessoires hebben uiteraard invloed op de prijs. Hoe dan ook, dat weegt niet op tegen de investering om efficiënter en ergonomisch te werken. Wilt u een schaarlift kopen? Bel of mail ons dan!

Vraag een offerte aan