Verrijdbare hydraulische heftafel waarmee je nooit meer iets hoeft te tillen

Verrijdbare hydraulische heftafel

Onze verrijdbare hydraulische heftafels zorgen voor een enorme werkverlichting. Nooit meer tillen en dus kunnen daardoor in elk geval geen kwetsuren ontstaan. Dankzij deze geavanceerde heftafel schaarlift is de werkhoogte flexibel aan te passen. Bovendien hoeft u geen kostbare investering te doen door meerdere heftafels in uw magazijn of montage-afdeling te plaatsen. Immers, onze verrijdbare hydraulische heftafel vervoeren uw goederen door de hele ruimte. Klik om onze mogelijkheden te bekijken.

Gebruiksvriendelijke verrijdbare hydraulische heftafels

Onze verrijdbare hydraulische heftafels zijn in verschillende varianten te bestellen, afhankelijk van het gewicht dat gelift moet worden. Wat voor al deze heftafels geldt, is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn en makkelijk in een bepaalde richting gemanoeuvreerd kunnen worden. Medewerkers bedienen onze verrijdbare hydraulische heftafel met een paar simpele handelingen. Hierdoor kunnen zij een ontspannen en arbo-vriendelijke houding aannemen, wat de gezondheid en het werkplezier ten goede komt.

Schaarliften dubbelschaars verticaal

heftafel schaarliftDankzij de uitvoeringen met dubbele of zelfs driedubbele scharen kunnen grote hoogten worden bereikt. Onze BXX schaarliften (Dubbelschaars verticaal scharenstel) kunnen op diverse manieren worden toegepast als goederenlift, werkplatform, et cetera. Daarmee kan een hogere hefhoogte bereikt worden. De hoge graad van betrouwbaarheid, gecombineerd met een minimum aan onderhoud maakt de BXT en BXX heftafelserie uiterst geschikt als goederenlift/goederenheffer.

Standaard of maatwerk heftafel oplossingen

Over het algemeen is een standaard heftafel een prima oplossing voor iedere situatie. Het voordeel hiervan is, is dat we u scherpe prijzen kunnen bieden en we hierdoor een kortere levertijd kunnen garanderen. Maar niet altijd is een standaard heftafel voldoende. In dat geval bespreken we graag met u uitvoerig de wensen en proberen we met elkaar tot de best mogelijke oplossing te komen!

Meer informatie over onze heftafel schaarlift of de verrijdbare hydraulische heftafel?

Onze adviseurs staan u met raad en daad bij. Wilt u meer informatie over onze heftafel schaarlift of de hydraulische heftafel? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een offerte aan