Heftafel verrijdbaar met hydraulische schaarlift

Heftafel verrijdbaarOnze verrijdbare heftafels ontzorgen uw medewerkers. Dankzij de hydraulische schaarlift is de werkhoogte flexibel aan te passen. Bovendien hoeft u geen kostbare investering te doen door meerdere heftafels in uw magazijn of montage-afdeling te plaatsen. Immers, onze heftafel verrijdbaar, de heftafel in een verrijdbare uitvoering vervoeren uw goederen door de hele ruimte en kunnen makkelijk verplaatst worden naar de plek waar zij nodig zijn.

Gebruiksvriendelijke heftafels

Onze heftafel verrijdbaar is in verschillende varianten te bestellen, afhankelijk van het gewicht dat gelift moet worden. Wat voor al deze verrijdbare heftafels geldt, is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn en makkelijk in een bepaalde richting gemanoeuvreerd kunnen worden. Onze verrijdbare heftafels zijn hydraulische schaarliften die door iedereen makkelijk te bedienen zijn. Hierdoor kunnen zij een ontspannen en Arbo-vriendelijke houding aannemen, wat de gezondheid en het werkplezier ten goede komt.

Dubbele en driedubbele scharen van hydraulische liften

Dankzij de uitvoeringen met dubbele of zelfs driedubbele scharen kunnen grote hoogten worden bereikt. De BXT heftafel is standaard uitgevoerd met een dubbel horizontaal scharenstel om een langer platform te creëren. De heftafels zijn beschikbaar in standaard maatvoeringen, maar ook in klant specifieke uitvoeringen. De separate hydraulische unit is standaard in de serie BXT meegenomen.

Schaarliften dubbelschaars verticaal

hydraulische schaarlift

Onze BXX schaarliften (dubbelschaars verticaal) kunnen op diverse manieren worden toegepast als goederenlift, werkplatform, et cetera. Vergeleken met een traditionele heftafel is de BXX hydraulische schaarlift uitgevoerd met een dubbel verticaal scharenstel. Daarmee kan een hogere hefhoogte bereikt worden. De hoge graad van betrouwbaarheid, gecombineerd met een minimum aan onderhoud maakt de BXT en BXX heftafelserie uiterst geschikt als goederenheffer

Standaard accessoires heftafel verrijdbaar

Onze heftafel verrijdbaar is standaard met een aantal extra’s uitgerust. Diverse pompunits, scharenpakketten en een uitgebreide reeks accessoires maken het mogelijk dat de heftafel geheel volgens klantspecificaties wordt uitgevoerd. Klik hier om de belangrijkste accessoires voor heftafels te bekijken.

Meer informatie over onze verrijdbare heftafels met hydraulische schaarlift

Meer informatie over de heftafel verrijdbaar met hydraulische schaarlift? Klik dan hier of bel.